11/13/15 08:28
(http://pik.bg)

Съдят пернишки шофьор, убил две жени и избягал в Испания

Съдят пернишки шофьор, убил две жени и избягал в Испания

Шофьор, убил две жени на пътя, а след това избягал за Испания, ще бъде изправен пред Пернишкия окръжен съд. Трагедията станала на главен път Е-79, предаде struma.bg.

Пламен Д. /52 г./ обърнал няколко чашки с алкохол и седнал зад волана на автомобила си „Рено“. Под въздействието на алкохола обаче той настъпил газта до близо 120 километра в час. На разклона за радомирското село Дрен изгубил контрол над колата, навлязъл в насрещното и се ударил челно в „Пежо“. При катастрофата убил на място шофьорката и спътницата й. Трета жена пък била настанена в болница. За лечение в МБАЛ „Рахила Ангелова“ бил приет и Пламен. Веднага след престоя в лечебното заведение той напуснал пределите на страната и се укрил в Испания.

На 27 май тази година, точно 9 години след катастрофата, бил екстрадиран в България във връзка с издадена от Окръжна прокуратура - Перник европейска заповед за арест.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване