11/13/15 09:01
(http://www.dnevnik.bg/)

Фандъкова ще обяви промените в екипа си следващата седмица


Кметът на София готви "минимални" промени в екипа си за управлението на града, които ще бъдат обявени следващата седмица

"Като цяло екипът показа, че работи добре и всъщност резултатите от работата на този екип бяха подкрепени от гражданите на София, както и плановете и проектите, които сме подготвили. Това не е маловажно, защото влизаме в новия мандат с разработени проекти", коментира Йорданка Фандъкова пред БНТ в петък, но не даде повече подробности.

ГЕРБ няма да има мнозинство в общинския съвет след проведените местни избори и ще разчита на подкрепа на АБВ и ВМРО.

В коментар за бюджета на Столична община за 2016 г. Фандъкова заяви, че плановете и проектите на общината винаги са били реалистични. "Нашите проекти са обезпечени с финансиране, въпросът е да преценим доколко и кои могат да бъдат изпълнени през 2016 г. Очаквам да няма сериозна промяна в бюджета, разбира се знаете , че включваме в него и средства от оперативните програми, така че бюджетът ще зависи от това кои проекти и програми ще бъдат отворени през следващата година."

"Започваме до края на годината изграждането на нови 7 станции от третата линия на метрото. Вече фирмите, които са избрани, се подготвят за това. Веднага след подписването на договора по оперативната програма, ще започне работа по тези метростанции", обяви Фандъкова и добави, че до края на годината ще започне изграждането на бул. "Гешов" и бул. "България".

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване