11/14/15 12:32
(http://www.klassa.bg/)

Благоевградският журналист Борис Николов: Париж опустя, не пътувайте с метрото

 Париж опустя, кафенетата са празни. Това е, което аз видях. Това сподели пред struma.com. благоевградският журналист Борис Николов. В момента той е в епицентъра на атентатите в Париж, където е на екскурзия със съпругата си.
„Намирам се точно на метри от Триуфалната арка. Точно тук пристигат автобусите с пътуващи от летищата, пълни са. Не се усеща някакво напрежение, няма паника, но виждаме пред нас части на армията, има и много полиция”, разказва Николов.

„В хотела снощи, около 23.30 българско време, се чуха сирени, зверски вой, но го приех на шега, защото за първи път идвам тук и не знам дали не е нормално. Тази сутрин от хотела официално ни предупредиха да не ползваме обществен превоз - метро и автобуси и да бъдем внимателни. Свързахме се с посолството, от където ни увериха, че място за паника няма. Така че ние продължаваме да се разхождаме из красивия Париж”, добави журналистът.

„В крайните квартали, където е нашият хотел, кафенетата са отворени, но празни. Вчера бяха пълни, явно хората са уплашени и са по домовете си, иначе масова паника няма”, завършва Николов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване