11/15/15 09:53
(http://pik.bg)

Красимир Каракачанов: В кървавия атентат в Париж са участвали около 30 души

Красимир Каракачанов: В кървавия атентат в Париж са участвали около 30 души

Актът във Франция показва, че съществува много добра организация. В тази терористична атака са участвали поне 20 или 30 души, които са се криели някъде. Това е голям проблем. Това заяви Красимир Каракачанов от ВМРО в ефира на Нова телевизия по повод кървавия атентат в Париж.

По думите му в страната ни са взети адекватни мерки за сигурност. "На Консултативния съвет за национална сигурност при президента бяха назовани много точни заплахите за националната ни сигурност", категоричен е Каракачанов.

"Става въпрос за борбата за ресурсите на Близкия Изток. Нека да не се залъгваме - махнаха се Саддам Хюсеин, Кадафи, Мубарак , а уж трябваше да дойде демокрацията след това в тези страни, но това не се случи. Първо бяха изгонени християните от там, а след това започна клането на умерените християни. Крайно време е да спрем да си заравяме главата в пясъка. Европа би трябвало да мисли за единна и ясна позиция за справянето с тероризма", каза още той.

Според него Европа трябва да си върне старата позиция и да бъде фактор, а не да играе на "Тука има, тука няма".

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване