11/15/15 17:51
(http://pik.bg)

Павлова за атаките в Париж: Бяхме в шок, молитвите не са достатъчни. Борисов е лидер и успява да пази баланс

Павлова за атаките в Париж: Бяхме в шок, молитвите не са достатъчни. Борисов е лидер и успява да пази баланс

Това беше ужасна трагедия, всички бяхме шокирани от случилото се. Това заяви по повод зверските атентати в Париж Лиляна Павлова в предаването "Беновска пита" по Канал 3. "Н бива обаче да позволяваме емоцията и страхът да надделеят. Важно е да се мобилиираме и да не показваме слабост. Молитвите не са достатъчни, трябват действия - да сме единни и силни", допълни тя.

Беновска напомни на Павлова , че ген.Атанасов от РБ заяви, че Господ трябва да ни е на помощ. Запитана дали Бойко Борисов в случая е "този Господ", тя отговори: "Безспорно за решението на проблема трябват лидери. Аз се радвам, че нашият премиер има тези качества на лидер и на човек, който въпреки нелеките предизвикателства устоява с баланс и спокойствие. Аз и вие, г-жо Беновска, бихме реагирали в подобни ситуации доста емоционално, а той успява да пази баланс".

На въпрос дали не трябва да затворим вратите си за бежанците и да вземем едно твърдо решение като например Оланд, Павлова отговори: "Факт е , че е много трудно да разграничим кога идва семейство с деца, бягащо от война, и кога идват т.нар. икономически мигранти, възползващи се от войната. Не съм специалист, но моето лично мнение е , че трябва да имаме сериозна охрана и подход - кой идва, кого и как пускаме, защото виждаме каква е опасността от това да преминат хора с нечисти помисли".

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване