11/16/15 13:02
(http://pik.bg)

Ето кои са убийците на наркодилъра Костов от Поморие (снимка)

Ето кои са  убийците на наркодилъра Костов от Поморие (снимка)

Извършителите на демонстративната екзекуция на наркодилъра Иван Попов с прякор Костов пред ресторант „Омара” в Поморие са известни местни играчи в разпространението на дрога. Това съобщи отлично осведомен източник от ъндърграунда на курортния град, който е откъм страната на отмъстителите, пише "Флагман".

Поморийският подземен свят ликува, тъй като се е отървал от жестокия рекетьор, опитвал се години наред да ги организира в своя група и да ги подчини. Иан Костов е бил в ресторант „Омара” заедно с Гочо Гочев от бургаския ж.к. "Славейков". Гочев е известен с пожара, избухнал в дома му в ж.к. „Славейков”, като тогава негови познати твърдяха, че е произвеждал наркотици в домашни условия. Двамата вероятно са имали среща с представители на по-ниските нива в наркоразпространението. Не е ясно кой е подал информация за местонахождението на Иван Костов и Гочо Гочев в ресторанта, за да има възможност да се организират тримата поморийци, извършители на покушението.

Това са Стойчо Казаков, Митко Бабата и третият им съучастник с фамилия Гетов. Тримата са известни в Поморие с прякорите Казака, Бабата и Гетов. Не е ясно кой от тримата е държал пистолета, с който на излизане от „Омара”, почти от упор е гръмнал в главата Костов. Тримата са задържани в домовете им около полунощ - 4 часа след извършване на убийството.

„Костов трябваше да предвиди, че не може да продължава до безкрайност да изнудва нашите дилъри. Наскоро тримата имаха сериозно спречкване с него и го бяха предупредили повече да не идва в Поморие и да ги остави на спокойствие, разказа източник.

На снимка по-долу са: Недялко Гетов (вляво) и Стойчо Казаков

Първо във Флагман! Вижте убийците на Костов - Недялко Гетов и Стойчо Казаков

На снимката по-долу е Гочо Гочев:

Първо във Флагман! Ето ги убийците на наркодилъра Костов от Поморие

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване