11/17/15 05:30
(http://www.klassa.bg/)

Esquire обяви победителите в първия конкурс Esquire Best Dressed Man за 2015

 На стилно парти в Tequila Club списание Esquire представи първата класация  Best Dressed Man 2015. Приятели, журналисти и гости бяха в компанията на  Ники Кънчев, Преслава Пейчева, Теодора Духовникова, Рая Пакова, Валентина Войкова, Славена Вътова, Ваня Джaферович, Любомир Стойков, Юлияна Дончева, главния редактор на списание Esquire Христо Запрянов, водещата Мария Силвестър и още куп известни лица.

Конкурсът за най-стилен български мъж Best Dressed Man 2015 на списание Esquire се провежда за първа година. Номинациите са в шест категории – Бизнес, Политика, Общество, Спорт, Сцена и Телевизия и във всяка категория са номинирани по пет лица.

Ето и победителите по категории:

Бизнес

Илиян Скарлатов

От анализатор през брокер, сега той консултира едни от най-големите инвестиционни проекти в България. елегантен мъж със сицилиански корени, брокерско минало, диплома от Атинския университет по бизнес и икономика, и златна такава по бизнес администрация от лондонския Thames Valley University.

 

Политика

Димитър Николов

Кметът на Бургас е нещо като легенда не само за жителите на града си, но и за всички останали, отправящи завистлив поглед към морето. Винаги елегантен, точно както позицията, реномето и постиженията му предполагат.

Общество

Мирослав Боршош

Продуцент, издател, някогашен лидер на младежкия СДС, сега директор на Националния дворец на културата. Понастоящем прави чудеса от храброст с Националния дворец на културата – и пак му остава време да се облича и поддържа по начин, който би следвало да бъде философия за всеки уважаващ себе си мъж, надхвърлил 40-те.

 

 

 

Спорт

Димитър Бербатов

Няма как да се забрави корицата му за Esquire от преди няколко месеца – тогава най-скъпарските костюми в реномираните ни бутици му лепнаха от раз, което няма как да е изненада, тъй като стилът на самия Митко е подобен. Изчистен, строен и стилен.

 

Сцена

Деян Донков

Стилът му е логично продължение на сценичната му многостранност – в един момент може да е облечен като рокзвезда от края на 70-те, в друг – по-спортно, в трети – чиста проба ексцентрично. Няма как обаче да му се отрече, че изглежда съвършено, независимо от избора и настроението.

 

Телевизия

Захари Бахаров

Актьорските му постижения напоследък са без всякаква конкуренция, а в амплоато си на водещ озонира телевизионната среда. Изглежда тежко и стабилно, без значение от ситуацията и повода; винаги стилен и впечатляващ.

 

Наградата за „Най-стилният читател” бе връчена на Антон Цонев, един от кандидатите, изпратил мотивационно писмо и снимки на редакционния адрес.

Тазгодишният конкурс се провежда с подкрепата на онлайн платформата All in One, кожени изделия и аксесоари ART 93 и най-стилното място на нощна София – Tequila Club.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване