11/17/15 06:12
(http://www.klassa.bg/)

Говорителката на външното министерство на Русия възхити немците със своя сексапил и решителност

 Репортерите от немското издание Stern изпаднаха във възторг от това как официалният представител и говорител на министерството на външните работи на Русия Мария Захарова разкритикува работата на агенция Reuters заради съобщенията за предполагаемата дъщеря на Путин.
Според Stern тя е "показала характер спрямо чуждестранните журналисти". 

Както отбелязва Гернот Крампе, "сексапилната, умна и изключително уверената в себе си блондинка" се противопостави на журналистите за това, че са се осмелили да осветяват личния живот на семейството на президента на Русия.

Според немския журналист коментарите на Захарова към Reuters са явно обявяване на война на агенцията.

В статията се съобщава, че Мария Захарова просто се присмяла на чуждестранните журналисти със своето изявление: "Имам законен въпрос към агенция Reuters, която се представлява в Русия практически от 50 кореспондента - "А вие журналисти ли сте всъщност? Ако не работите и не се занимавате с коментарите в Москва и след като всичко при вас се подготвя в Лондон, какво правите тогава в Москва и то толкова много служители?".

 Гернот Крампер счита, че "привлекателната говорителка на Кремъл" Мария Захарова "показа ноктите си" на пресконференцията си.

Работата не е само в това, че личният живот на президента на Русия е табу, а също и в това, че агенция Reuters не съобщи нищо ново. 

Слуховете за това, че дъщерята на Путин живее в Москва под името Екатерина Тихонова се разпространяваха и по-рано

В статията се съобщава също така, че официалният представител на външното министерство на Русия не е само "женствена, красива и успешна" но и "открито се наслаждава на "сексуалната си привлекателност". Освен това в американските издания Захарова вече е получила прозвището "секс бомба" заради "секси акаунта си в Instagram".

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване