11/17/15 11:03
(http://pik.bg)

Заради сигнал за бежанци полицаи проверяват блока на Митьо Лудия

Заради сигнал за бежанци полицаи проверяват блока на Митьо Лудия

Полиция проверява за нелегални имигранти в блока на Митьо Лудия, предаде Марица.бг. Тази сутрин на телефон 112 е получен анонимен сигнал , че в сградата се укриват мигранти. Униформените са проверили хотелската част, но там не са открити нарушители. В момента се прави оглед на апартаментите , но повечето от тях са заключени и няма как да се разбере дали наистина там се укриват бежанци. Патрулка с двама полицаи стои пред входа на луксозната кооперация.

Както писахме полиция щурмува блока на Димитър Стоянов-Лудия. Полицейски постове имаше в гората и на отбивката за входа на стадион "Лаута". Зам.-шефът на Пето РУ в Пловдив Русев лично ръководи операцията.

Марица.бг припомня, че 38-годишния спортист и бизнесмен Димитър Стоянов, наричан Митьо Лудия беше застрелян през януари пред входа на кооперацията на Лаута, където живеел със съпругата си - манекенката Роси Черногорова.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване