11/17/15 14:13
(http://pik.bg)

Лидерът на френските националисти Марин Льо Пен с топло благодарствено обръщение към Бареков за подкрепата след атентатите в Париж

Лидерът на френските националисти Марин Льо Пен с топло благодарствено обръщение към Бареков за подкрепата след атентатите в Париж

„Г-н депутат, скъпи г-н Бареков,
Благодаря за Вашата подкрепа. Нашата борба за защита на френския народ ще бъде непримирима“, пише лидерът на френските националисти Марин Льо Пен в благодарственото си писмо до българския евродепутат.

Николай Бареков беше един от първите евродепутати, които изразиха подкрепа и съпричастност към френския народ, след кървавите атентати в Париж, като изпрати писма до колегите си от Франция. Десетки от своя страна му изказаха благодарности. Българският евродепутат получи и много обаждания от френски политици.

Довечера Николай Бареков ще бъде част от делегацията на Европейските консерватори и реформисти в Лондон и ще има официална вечеря с британския външен министър Филип Хамънд. Основна тема на разговорите се очаква да бъде мястото на Европейския съюз в новия световен ред след атентатите в Париж.

Снощи по време на участието си в предаването „Позиция“ на телевизия „Евроком“ Николай Бареков изрази пред националистите Павел Чернев и Камен Попов безкрайното си съжаление, че българските патриоти са абсолютно разединени.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване