11/17/15 18:07
(http://pik.bg)

От днес започва прием на проекти по „Красива България” за 2016 г.

От днес започва прием на проекти по „Красива България” за 2016 г.

От днес до 18 януари 2016 г. проект „Красива България” на Министерството на труда и социалната политика ще приема нови предложения, които ще бъдат реализирани през 2016 г., съобщиха от пресцентъра на министерството.
По време на кампанията всеки кандидат ще може да получи информация и формуляри за кандидатстване от интернет-страницата на проект „Красива България“ (www.beautifulbulgaria.com) или в трите регионални звена в Русе, София и Стара Загора.
Проектите трябва да са насочени към мерките: „Подобряване на обществената среда в населените места”, „Подобряване на социалната инфраструктура”, „Подобряване на социалните услуги от резидентен тип”.
Допустими кандидати са общините и областните управители, държавните институции, контролните органи, религиозните институции и читалища, регистрирани като юридически лица, които са собственици на предлаганите обекти или са с делегирани права за тяхното стопанисване и управление.
На интернет-страницата на Проекта (www.beautifulbulgaria.com) са описани допустимите проекто-предложения за строително-монтажни или ремонтни дейности и условията за кандидатстване в рамките на кампанията.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване