11/17/15 15:34
(http://pik.bg)

Привърженици на "Атака" разпъват палатков лагер пред следствието

Привърженици на "Атака" разпъват палатков лагер пред следствието

След като лидерът на партия Атака и съпартиеца му Десислав Чуколов бяха задържани за 72 часа и доведени с конвой в национална следствена служба, подкрепящите го съпартийци които бяха през цялото време на разпита, дойдоха пред сградата на НСС и заявиха че ще останат пред следствения арест тъй като техният лидер, според тях, е неправомерно задържан.

Те държат плакати „Аз съм Сидеров, арестувайте ме“. Изключително засилени са полицейските мерки за сигурност, освен полиция има и жандармерия. Атакистите са обградени от плътен кордон на полицията, за да не пречат на движението.

Някои от тях заявяват, че ще разпънат палатков лагер. Явор Нотев – адвокат на Сидеров, излезе сред симпатизантите и ги помоли да не се поддават на провокации. Вътре се работи, обяви Нотев. Получаваме съдействие от органите и прокуратурата и правим всичко възможно Сидеров да не бъде задържан за 72 часа.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване