11/17/15 23:09
(http://pik.bg)

След наркоразстрела в Поморие спипаха основен свидетел в кола, натъпкана с дрога

След наркоразстрела в Поморие спипаха основен свидетел в кола, натъпкана с дрога

Дълго време наркообщността в Поморие няма да се окопити след случилото се в неделя вечерта - показната екзекуция на основния доставчик от Бургас Иван Попов Костов, съобщава „Флагман.Бг”.

"Вчера около 18,00 ч. се издъни един от основните свидетели на убийството - Димитър Стефанов, който беше с жертвата в ресторант "Омара", съобщи представител на подземния свят от Поморие, който е в течение с развоя на събитията.

С въпросния Димитър Стефанов от Бургас освен Костов бил още и наркоготвачът Гочо Гочев. Гочо и Димитър са видели буквално как помориецът Димитър Димитров - Бабата тегли почти от упор куршумите в тялото и главата на техния шеф Костов.

Вечерта в ресторант "Омара" е била решаваща. Трябвало да се проведат преговори за сделка с трева в голямо количество. Много е вероятно преговорите да са били зациклили още преди пристигането на тримата от Бургас.

Според запознати бургаската тройка, претендираща за контрол на дрогата в Поморие, се е придвижвала със сиво "Ауди А6". Колата шофирал именно Димитър Стефанов. След като видял зловещата картина, в която се превърнал Костов след разстрела, Димитър Стефанов опитал да се укрие, но бързо бил прибран от ченгетата.

Той престоял в ареста в РУП-Поморие до около 17,00 ч. вчера и бил освободен. Вместо да си вземе автобус до Бургас, Стефанов решил да се прибере като баровец с аудито, паркирано близо до ресторант "Омара".

Той не подозирал, че ченгетата го следят. Потеглил, но бил спрян на 200 метра от мястото. Две патрулки с униформени започнали бързо претърсване на лимузината. Така ченгетата се натъкнали на дрогата и отново прибрали на топло Димитър Стефанов, за да обяснява произхода й.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване