11/18/15 03:11
(http://pik.bg)

ИЗВЪНРЕДНО! Първите думи на Волен Сидеров на свобода: Прокуратурата получи един шамар. Полицията ни пазеше, сякаш превозваше Карлос Чакала

ИЗВЪНРЕДНО! Първите думи на Волен Сидеров на свобода: Прокуратурата получи един шамар. Полицията ни пазеше, сякаш превозваше Карлос Чакала

"Това си беше един тормоз, едно мачкане. Съдът реши, че прокурорската мярка е незаконна. Прокуратурата получи един шамар. Споредмен главният прокурор трябва да подаде оставка. Не съмсигурен, че точно той ще го направи. Искаше да разиграе хем тормоза, хем ареста." Това каза минути, следкато излезе на свобода  лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

"Като цяло всичко беше показно като репресия. Какви огромни роти от полицаи ни пазеха, сякаш Карлос Чакала превозваха. Като цяло си личи да се показа "Атака" в лоша светлина", поясни Волен Сидеров.

Той бе посрещнат в възгласи "Волен" от симпатизантите си, които го чакаха пред Националната следствена служба. Сидеров благоари на хората и нарече атакистите сърцати хора.

Десислав Чуколов нарече случилото се с него и Сидеров "политически арест".

кАКТО пик ПЪРВИ СЪОБЩИ, Софийският градски съд обяви, че арестът на лидера на "Атака" Волен Сидеров и на заместника му Десислав Чуколов е незаконосъобразно. Това стана, след като магистратите заседаваха почти два часа. Двамата са освободени под гаранция от по 6000 лв. (виж в "Още по темата")

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване