11/19/15 05:59
(http://www.klassa.bg/)

7 международни изложби накуп през февруари

 Седем международни изложби по едно и също време ще се проведат в пловдивския панаир догодина. През февруари 2016 г. любителите на изтънчените ястия, на туризма и ценителите на доброто вино ще могат да посетят изложбите: „Фудтех”, селскостопанската изложба “Агра”, изложбата за лозарство и винарство „Винария“, “БиоАгра”, за пчеларство “Апи България”, за оборудване за хотели, ресторанти, кафетерии и търговски обекти “Хорека Пловдив”, както и изложбата “Вкусовете на Италия”.

Официално участие във „Фудтех 2016” вече е заявила Индия. Азиатската държава ще се представи за първи път, като ще акцентира на своята екзотична кухня и на оборудване за производство на храни. Изтънчена кулинария ще бъде представена в Гурме салона. Работилници за традиционни български специалитети се очаква отново да привлекат вниманието на посетителите. Така нареченият „град на виното” пък ще бъде разширен, като ще бъдат съвместно представяни вина, напитки и храни. Очертава се територията за български деликатеси да е по-голяма. 30 000 души били посетили проведения тази година в рамките на „Винария” „град на виното”, съобщават от панаира. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване