11/19/15 05:45
(http://www.klassa.bg/)

Електрически скутер се сгъва с глас

 Личната мобилност се трансформира пред очите ни, особено ако видите новия Inu, електрически скутер, който се сгъва, когато го докоснете или говорете в придружаващата го апликация.

Създаден от израелската компания Green Ride, Inu е голям преносим скутер с красив дизайн който тежи само 25 кг. Сгънат, лек и достатъчно малък, за да ви се иска да го сложите в голям куфар и да го вземе със себе си на продължително пътуване, представете си да не се налага да наемете кола. Разгънат, Inu може да измине до 20 км. с едно зареждане. Умният скутер се предлага с безплатно приложение, както и със станция за зареждане на вашия смартфон и вграден GPS. Все още като прототип, Green Ride предстои да демонстрира на живо възможностите за сгъване на Inu.

 

Устройството наскоро придоби малко известност, когато кмета на Лондон, Борис Джонсън посети Тел Авив и взе Inu за проба.

Пускането му на американските и европейските пазари в началото на следващата година, Inu се зарежда за около три часа и издържа хора с тегло до 109 кг. Inu действително ще се предлага в три различни модела. Базовият модел ще струва около $ 3000. А версията от най-високия клас, която може да измине почти 40 км. с едно зареждане ще е около $ 5300.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване