11/19/15 09:11
(http://pik.bg)

Лиза Цанкова: Бомбената заплаха на летището в Бургас бе очаквана, терорът няма граници

Лиза Цанкова: Бомбената заплаха на летището в Бургас бе очаквана, терорът няма граници

Бомбената заплаха, заради която бе приземен самолет на летището в Бургас тази сутрин, бе очаквана. Това каза в интервю за бТВ Лиза Цанкова, която живее в Израел от близо 15 години, а атентатът в Бургас на 18 юли 2012 е четвъртият, който преживява.

Жената, която я е помагала на израелските граждани, загубили свои близки на летището в Сарафово, заяви, че терорът няма граници и затова трябва да сме постоянно нащрек.

„Преди три години камикадзето се взриви извън автобуса, но ако трябва да сравняваме това, което се случи тогава, с това, което стана във Франция, мога да кажа, че няма нищо общо.

В Бургас загинаха чужди граждани и това си бе антисемитски акт, а убитите в Париж са си французи. Последните събития на летището в Бургас бяха очаквани“, добавя Лиза.

„В Израел не винаги са адекватни мерките за сигурност, които се вземат. Много често се вдига гюрултия, след като е станала трагедията. Сега ние плачем за 130 жертви в Париж, а не искаме да знаем, че в Израел се случват много атентати, но се мълчи“, каза още Цанкова.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване