11/19/15 14:45
(http://pik.bg)

Поделението в Горна баня си купува 68 нови телевизора

Поделението в Горна баня си купува 68 нови телевизора

68 нови телевизора ще си купи военното поделение в Горна баня. Това става ясно от обявени четири обществени поръчки за доставка на техника от поделението, което е част от Сухопътните войски.

Общата стойност на поръчката за доставка на телевизори е на стойност близо 80 000 лв., с ДДС.  46 от телевизорите трябва да са 55 инчови, full HD резолюция. Два от телевизорите трябва да са 65 инча, full HD резолюция, с възможност за безжична интернет връзка и с операционна система Android. По десет от телевизорите трябва да са 40 и 32 инчови.

Военното поделение планира да закупи за близо 67 000 лв., с ДДС и мобилна система за симултанен превод. Други 79 000 лв., с ДДС военните ще платят и за два типа комутиращи устройства за обмен на информация.

Четвъртата обществена поръчка е за закупуването на софтуер за специализирана Географска Информационна Система за създаване, съхранение, обработка и визуализация на геопространствени данни, за създаване на карти с високо качество. Стойността на поръчката е 60 000 лв., с ДДС. Общата стойност на четирите обществени поръчки, обявени от пехотата възлиза на 284 990 лв.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване