11/19/15 17:21
(http://www.klassa.bg/)

С папийонка или по кецове – Новогодишното парти, за което всички говорят

        Може ли посрещането на Нова година в София да е уникално и незабравимо преживяване? Да, ако изберете добре мястото, на което ще празнувате. Едно събитие, което обещава да превърне Новогодишната нощ в безкрайно забавление, е Black Tie Party - мултируум парти в трите най-големи зали на хотел „Маринела“ (преди Кемпински), с едни от най-популярните български поп и рап изпълнители.

      Мотото на партито не поставя ограничения за стила на гостите – то е забавно намигване от страна на организаторите от FlyEvents, едни от най-опитните в този сегмент в последните години, отговорни за редица изключително успешни събития. С костюм и папионка или с дънки и кецове, важното е да се чувствате добре в своя собствен и неповторим стил.

     За това ще ви помогне и възможността да избирате между три зали с коренно различна атмосфера, музика и програма. На сцената на „Черната зала“, най-голямата и чисто нова, ще се качат Ъпсурт, Алекс Раева и DJ Дончо, DJ Cass. За настроението в „Червената зала“ ще се грижат Михаела Филева и Di4o & The Bend, а „Бялата зала“ е за почитателите на хаус саунда, като зад пулта майсторството си ще демонстрират 5PRITE и ANDREW в очарователната компания на Веселина Попова.

      Уникалната концепция на събитието беше изпробвана изключително успешно миналата Нова година, което води до обясним интерес сега –  Black Tie Party вече е сред най-обсъжданите събития в социалните мрежи, благодарение и на креативната рекламна кампания, подготвена от организаторите. С какво още ще ви изненада Новогодишното парти можете да видите на NewYear.bg

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване