11/19/15 06:23
(http://www.klassa.bg/)

Сидеров: 11/9 – Ню Йорк, 7/01 – Шарли Ебдо, 13/11 – Париж – епизоди от един и същ сценарий

 Атентатите в Париж са третият епизод от скалъпен сценарий. Първият епизод е атентатът от 11 септември 2001 г. в кулите-близнаци, Ню Йорк, а вторият е нападението над френското списание „Шарли Ебдо“ от 7 януари. Това заяви лидерът на АТАКА Волен Сидеров в авторското си предаване „Неделник“ по АЛФА ТВ. Според него атентатите във Франция имат за цел с кръв да настроят Западния свят срещу борбата на Русия с „Ислямска държава“.

„Защо точно сега терористи убиват хора в Париж? За да отклонят вниманието от това, че в момента Русия заема геополитическо място. За да насочат Запада срещу Русия, защото тя нападна „Ислямска държава“, заяви Сидеров.

Той започна предаването си с фейлетона „Смешен плач“ на Христо Ботев, където пише: „Плачете за Париж, столицата на разврата, на цивилизацията, школата на шпионството и робството; плачете, филантропи, за палатите на страшните вампири, на великите тирани – за паметниците на глупостта, на варварството, изградени с отсечените глави на толкова Предтечи, на толкова велики мислители и поети, с оглозганите кости на толкова мъченици за насущния хляб, – плачете! – лудите не може никой утеши, бесните не може никой укроти!“

Сидеров заяви, че информацията за атентата в Париж беше съобщена като тази на 11-ти септември. Тогава двете сгради рухнаха по изрядно направен сценарий, с взривове на точните места. Това беше огромна измама, която размести финансови пластове и даде геополитически козове на САЩ да бъдат отново полицай №1 на планетата. Веднага след измамата Щатите нахлуха в Афганистан. Те се превърнаха в най-полицейската държава на света. Със специален закон беше разрешено да се подслушват телефонни разговори, да се четат мейли и всичко, което една полицейска диктатура върши без разрешение на съд и прокуратура.

Медиите съобщиха, че на 13-ти ноември бяха убити много хора в Париж. Видяхте ли убити? Видяхте ли застреляни? Видяхте ли самовзривени камикадзета? Всичките възможни кадри от атентата се побират точно в минута, две.

Сидеров направи задълбочен анализ на излъченото за атентатите по CNN, от където огромната част от медиите по света вземат информация.

„Вие сте жертва на обичайната манипулация на лепени, монтирани кадри, задъхан патетичен разказ, зад който обаче няма покритие“, заяви Сидеров.

Той показа, че в началото на атентатите телевизия CNN е излъчвала футболен мач Франция –Германия. Мачът са го изиграли до край, не са го прекъснали, уточни той.

После патетичен глас на диктора казва, че в 21.20 ч. са започнали първите атаки, но без да се показват на кадри на гърмежи, жертви, само футболни атаки се излъчват по телевизията.

По-късно са излъчени кадри, на които се виждат спрени полицаи, коли и размазана картина. Но по никакъв начин не може да се каже, че има престрелка. По телевизията не се показа стрелба, не се показаха взривове, не се видяха убити. След това се вижда как няколко полицаи стоят пред заведение. И това трябва да ни докаже, че в Париж е станал атентат, обясни Сидеров.

Тъй като убитите са били в зала на концерт Сидеров изрази недоумение как няма никакви видеоматериали. Такива концерти сигурно се снимат от няколко камери. Къде е заснето влизането на терористите? На някои се вижда само подскачащи металисти по сцената, продължи Сидеров с коментарите си, докато показа на зрителите тези кадри.

Тъй като един от очевидците твърди, че в продължение на 15 минути се е  стреляло с автомати, лидерът на АТАКА попита: „15-минутна стрелба в концертна зала ще докара цялата полиция на Париж там. Нали ще отидат  всички медии, които даже ще изпреварят полицията. Защо ги няма? Защо нямаме кадри от това как вътре тези са се взривили?

15 минути непрекъсната стрелба означава да се изстрелят 1000 патрона, твърдят терористичните експерти. Това са сакове с пълнители, които трябва да са внесени вътре. Това означава, че жив човек няма да остане. А и как в концертните зали се влиза със сакове с автомати, препасани с бомби, при положение, че на такива мероприятия вниманието е изострено?“, попита още Сидеров.

Репортер от CNN в живо включване показва няколко малки петна на тротоара и обяснява как там били взривени четирима души. Няма остатъци от взрив.

„Според мен може да са от някой клошар, който е лежал там и е препил, но в никакъв случай не могат да бъдат следи от четири човека, които са се взривили с препасани с бомби“, коментира Сидеров. „Може да си представите какви следи ще останат, ако се взриви човек, да не говорим за четирима. Правят ни на глупаци отново. Искат да направят цяла Европа и целия свят отново глупаци, които да повярват скалъпения сценарий,  неподкрепен от нито един кадър“, заяви националистът.

В 21.20 ч. били първите взривове, а след това започват взривове и стрелби на няколко места в Париж, според разказа на CNN и официалните власти на Франция. „Представете си Париж, в който работят стотици кореспонденти, репортери, любители, има хиляди туристи. Всеки от тях е с камера, фотоапарат или най-малкото GSM. Как няма нито един кадър, в който да се виждат взривени хора или последиците след това. Ако такова нещо стане на оживено място няма начин секунди след това да не бъде качено в интернет“, изрази предположенията си Сидеров.

Той остана силно изненадан как полицията помолила медиите да не вадят такива кадри. „Че като стане нещо с АТАКА, на втората минута пристигат бТВ и НОВА и снимат, а за такова нещо няма кадри, а само някакви покрития“, изрази недоумението си партийният председател.

Той е убеден, че отново сме жертва на гигантска манипулация

Целият свят започва да рони сълзи и да казва, че е французин, парижанин. Ставаме свидетели на поредната мелодрама, в която не знаем фактологията. Журналистиката отдавна загуби смисъл, тя се отдалечи от най-важните изисквания – да покаже фактите и после да коментара. В случая бяхме свидетели на обратния подход. Първо коментарът, а факти –няма, допълни коментара си Сидеров.

Той определи изказването на премиера за атентата като жалко. Марионетката на американското посолство Румяна Бъчварова, за съжаление министър на вътрешните работи, пък каза, че нямало никаква заплаха за България. Все едно е пророчицата Ванга. А от къде знаеш  Бъчварова, че няма опасност за България? От къде знаеш, че в България някой не може да направи нещо подобно? Тук е пълно с такива, които наистина са терористи, талибани и влизат безнаказано в България, защото ги пускате“, обърна се Сидеров към Бъчварова и останалите от правителството „Борисов 2”, които направиха страната ни разграден двор. Пълно е с типове, за които убийството не е проблем. Могат да убият и за сто лева или доза наркотик. Но има и такива, които са готови да изпълняват терористични актове“, каза още той.

Сидеров подчерта, че ако атентатът е постановка, не означава, че по принцип няма терористи. „Има, но те винаги се използват от спецслужбите. Няма терористична организация в света, която да не е била използвана от властта, за да се изпълняват някакви геополитически задачи.

Американските служби, а и израелските, винаги създават нестабилност, страх и паника. Накрая идват като миротворците, за да въведат ред, какъвто им е изгоден на тях, категоричен е Сидеров. Той цитира авторитетния западен в-к. „Гардиън”: „Истината е, че САЩ подхраниха възхода на „Ислямска държава!“

„Ислямска държава” е  продължение на „Ал-Кайда”. „Ал-Кайда” е продължение на талибаните, муджахидините в Афганистан. А муджахидините в Афганистан ги създаде ЦРУ и още по рейганово време със специален указ бяха насочени финансови средства към тях“, припомни Сидеров. Те тогава се биеха срещу Съветската армия, това е врагът на САЩ, продължи той.

В заключение Сидеров заяви, че Путин е спечелил страшно много геополитически точки  и САЩ са изпаднали в абсолютен в стрес. В такива случаи Щатите знаете ли какво правят? Организират някъде атентат или атентатче, което се представя малко по-пресилено. Дори и да има убити в Париж, това за олигархията, която управлява САЩ, е абсолютно нищо. При подобни сценарии сценаристите не ги интересува дали ще загинат хора, завърши Сидеров.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване