11/20/15 05:52
(http://www.klassa.bg/)

MasterCard представя платформата за пътуване Priceless Cities, за да отговори на променящите се навици на българските туристи

 MasterCard обяви старта на своята глобална платформа за пътуване Priceless Cities в България. Priceless Cities е единствена по рода си глобална платформа, която популяризира големите градове в света, като предлага на потребителите си неповторими преживявания, привилегирован достъп и атрактивни оферти, които сега са на разположение и за българите.


Чрез Priceless Cities, MasterCard предлага изключителни преживявания, предложения и промоции в 36 града, включително Рим, Ню Йорк, Париж, Лондон, Мюнхен и Дубай. Платформата е разпространена в над 50 страни и е преведена на 20 езика. 


Според скорошното проучване MasterIndex 2015 българските картодържатели пътуват все повече и по-често в чужбина – около 51% от тях казват, че пътуват в чужбина поне веднъж годишно (което е с 19% повече в сравнение с 2014 г.)

 

“Целта на MasterCard винаги е била да предоставя решения и услуги, които да подхождат на динамичното, променящо се ежедневие на днешния потребител. Това е причината, поради която даваме възможност на българските картодържатели да се наслаждават на уникални преживявания, ексклузивен достъп и атрактивни оферти чрез глобалната платформа за пътуване на MasterCard – Priceless Cities. Без значение къде по света е човек, платформата е разработена така, че да отговаря на неговите потребности и в същото време да му позволява да споделя интересните неща през социалните мрежи", разказа Артур Туремка, Генерален мениджър на MasterCard за Балканите.  

 

Priceless Cities е глобално свързана платформа за хора, които пътуват и отговаря на въпроса „какво искаш да правиш днес?“ по начин, по който потребителите не са си представяли. Тя дава възможност на потребителя да се свърже с градовете, в които пътуват по различен начин, осигурявайки  уникални преживявания в множество любими сфери като хранене, спорт, изкуство и култура.

 

Българските картодържатели могат да регистрират профили и да се запиша за последните оферти на https://www.priceless.bg

 

За MasterCard

MasterCard (код за търгуване на книжата на Нюйоркската фондова борса (NYSE): MA), www.mastercard.com, е технологична компания в световната платежна индустрия. Ние управляваме най-бързата мрежа за обработка на разплащания в света, свързвайки потребителите, финансовите институции, търговците, държавата и фирмите в над 210 страни и територии. Продуктите и решенията на MasterCard правят ежедневните търговски дейности – пазаруване, пътуване, ръководене на стопанска единица и управление на финанси – по-лесно, по-сигурно и по-ефикасно за всички. Следвайте ни в Twitter (@MasterCardNews), присъединете се към дискусията в блога Отвъд транзакцията (Beyond the Transaction Blog) и се абонирайте за последните новини от Бюрото за ангажираност (Engagement Bureau).

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване