11/20/15 05:57
(http://www.klassa.bg/)

Иновативната българска онлайн платформа Bulgaria Store предлага нови пазари и сертификация на малките и средни предприятия

Bulgaria Store е първият по рода си професионален интернет канал (онлайн платформа) за търговия с български стоки в Европа и света, отговарящ на най-високите стандарти за електронна търгoвия в сферата на хранително вкусовата промишленост.

 

 

Създавайки лесна, удобна и прозрачна платформа за електронни поръчки и доставки на български храни директно до крайните клиенти в Европа проектът цели да даде възможност на всички български производители на хранителни стоки да изнасят своите продукти на пазари като германския с обем от 175 милиарда евро за 2013 г.!

 

 

Стартът на онлайн поръчкки за немския пазар е през месец март 2016 г. !

 

 

Георги Георгиев, основател на Bulgaria Store: Още от самото начало желаем да създадем възможно най-добър имидж на българската продукция и българския производител, както и на марката Bulgaria Store. Това е работещ бизнес модел, който да  подкрепи България, да се диференцираме като страна с уникални възможности и да можем да отговорим на високите изисквания на потребителите в Германия и създадем  условия за траен пазар на българските храни. Взехме решение да подкрепим международния  IFS стандарт за безопасност и качество на храните и да го изискаме и от българските наши, бъдещи доставчици.  Чрез IFS стандарт ние и производителите заявяваме качеството на българската продукция!“

 

 

Еекипът на Bulgaria Store ще представи своя проект в рамките на инициатива за изграждане на капацитет на IFS в България, която проектът препоръчва на всеки несертифициран български производител. Тя цели да подкрепи

малките и средни предприятия от хранително-вкусовата промишленост в плавния им път към достигане до нови пазари и сертификация чрез внедряване на IFS Global Markets програмата.

 

 

 

Информационият безплатен семинар е организиран от IFS и Lucrima и ще се проведе на 20 ноември 2015г. между 9:00 и 13:00 ч в столичния хотел „Експо“. Bulgaria Store ще представят проекта, както и изискванията  към потенциалните доставчици, които желаят да продават стоките си на Стария континент.

 

Видео представяне на проекта Bulgaria Store: https://youtu.be/xBUCtWY1tuo

 

За повече информация относно Bulgaria Store моля, посетете: www.bulgaria-store.com

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване