11/20/15 12:05
(http://pik.bg)

Йорданка Фандъкова: Детските градини в София стават едни малки дворци

Йорданка Фандъкова: Детските градини в София стават едни малки дворци

"Детските градини в София стават едни малки дворци за децата, но темата за сигурност за мен е най-важна", това каза пред журналисти столичният кмет Йорданка Фандъкова, съобщава „Фокус“.

„Намираме се в една от най-големите детски градини в София, известна и търсена от родителите 7-мо ОДЗ в кв. „Гоце Делчев”. Непрекъснато се обновява тази детска градина. Детските градини в София стават едни малки дворци за децата с условия за спорт, с условия за извънкласни дейности и изключително подготвени учители. Това, което виждаме днес е новата ограда, в която СО инвестира за по-голяма сигурност и уют“, каза Фандъкова. Тя посочи, че темата сигурност за нея е най-важна. Фандъкова поздрави директорa на детската градина. Видяхме нов физкултурен салон, видяхме новата библиотека на открито. „През последните години над 650 хил. лв. са инвестирани само в тази детска градина“, посочи Фандъкова и каза, че в градината е направено разширение с 4 групи, цялостна енергийна ефективност и системата за видео наблюдение. „Градината се охранява от видео наблюдение, затова за мен беше важно да има и ограда, за да се предпазят и от посегателства“, добави още Фандъкова.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване