11/21/15 03:44
(http://www.klassa.bg/)

Cadillac CT6 Plug-In Hybrid предлага най-доброто

 Cadillac предстви изцяло новия си CT6 Plug-In Hybrid, който е луксозен седан от високия клас, имащ за цел да бъде толкова спортен, колкото и екологичен. През последните няколко години, мощните спортни седани с задно задвижване и екологичните хибриди оставаха разделени. Cadillac разчупи това разделяне, обединявайки най-доброто новия си CT6.
Под предния капак на CT6 има 2.0-литров четирицилиндров турбо бензинов двигател. В комбинация с два електромотора и нова електрическа променлива трансмисия, която предава мощността от 335 конски сили и 432 Нм въртящ момент.към задните колела на CT6.

И точно тази трансмисия го прави различен. До сега, плъг-ин хибридите насочват своята мошност направо към предните колела. Въпреки че това е най-ефективният начин да се предава мошност към пътя, това убива всички, забавни характеристики при шофиране.
Всичката мощност задвижваща само задните колела на CT6 му помага да ускори от 0 до 100 км/ч за 5.3 секунди и има максимална скорост от 240 км/ч. Тези, които не се впечатляват от цифри, ще бъдат впечатлени от ефективността на автомобила.

Способен да измине 50 км. Само на електричество, колата се твърди, че може да измине 100 км. с почти 4 литра гориво, което би накарало шофьорите да се усмихват всеки път, когато минават покрай бензиностанция.

CT6 разполага с три режима на шофиране, Normal, Sport и Hold. Докато Sport ви предоставя цялата налична мошност на луксозната кола, режимът Hold запазва заряда на батерийте. Този режим е идеален, когато трябва да обикаляте из града и искате да използвате 50-те км.на колата изминавани в изцяло електрически режим на движение.

Нещо повече, тази кола показва, че Cadillac е способен да модернизира, като да запазва забавните характеристики на своите автомобили.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване