11/21/15 07:27
(http://www.klassa.bg/)

"Междузвездни войни" счупиха рекорд

 Седмият филм от сагата "Междузвездни войни" - "Силата се пробужда", разби всички рекорди за предварителни продажби на билети, пише "Стандарт".
Повече от 50 милиона долара са вече похарчени за пропуски към продължението на легендарната поредица, и то един месец преди премиерата. Предишният рекорд по предварителни билети държеше "Черният рицар", но тогава феновете бяха изкупили два пъти по-малко.

Има и голяма вероятност "Star Wars" да надмине най-гледаната лента в историята на киното - последният филм за "Бързи и яростни". Букмейкърите дори обявиха залози дали джедаите ще надделеят над екшъна с колите. За да се случи това, "Силата се пробужда" трябва да събере повече от 1.5 милиарда долара от бокс офис, колкото е баснословният рекорд на филма с Вин Дизел и компания. "Джедаите може да бият по продажби "Бързи и яростни". Причината е, че те се харесват на вече три поколения, обичани са от мъже и жени във всякаква възраст, а няма по-силен бранд от галактическия", коментират специалисти.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване