11/23/15 14:18
(http://pik.bg)

Жулиета се сринала психически през лятото, след като разбрала, че синът ѝ умира

Жулиета се сринала психически през лятото, след като разбрала, че синът ѝ умира

28-годишната Жулиета Тодорова, която се самоуби в ж.к.“Меден рудник“, след като разбра, че 7-годишното й дете е починало, се сринала психически през лятото, разказаха съседи на семейството, съобщава Флагман. От юли-август тя буквално изглеждала като призрак. Може би тогава е разбрала, че освен тежката детска церебрална парализа момченцето й страда и от неизличимо онкозаболяване. Постоянно се оплаквала на съседи, че малкият не се храни и не пие вода.
„Опитвахме се да я успокояване. Не е казала на никой, че има и друго заболяване. Мислихме, че си въобразява“, разказа жена, която живее в блока на Жулиета.
28-годишната майка за последно е видяна да пазарува в павилион край блока си. Бутала инвалидната количка на детето си. Изказала съжаление, че времето е лошо и не става за разходки. Вероятно малко, след като се е прибрала в дома си, момченцето й издъхнало. След това тя оставя две предсмъртни писма и се самоубива от строящата се наблизо кооперация.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване