11/23/15 07:17
(http://pik.bg)

Как да прехвърлим съобщенията си от стария на новия си смартфон

Как да прехвърлим съобщенията си от стария на новия си смартфон

Ако сте използвали вашето Android устройство вече няколко години, най-вероятно то съхранява много текстови съобщения. Повечето от тях вероятно не са важни, но със сигурност има и такива, които искате да запазите завинаги.

За да не загубите тези важни за вас съобщения, когато сменяте смартфона си, може да използвате някое полезно приложение. Благодарение на Phone Arena може да разберем как да прехвърлим съобщенията си от стария на новия си смартфон.

1. SMS Backup & Restore

SMS Backup & Restore е лесно за използване приложение, с което може да архивирате и възстановите текстовите си съобщения. Форматът за архивиране (XML) ви позволява да възстановите съобщенията си на всяко Android устройство. Имате възможност да изберете на кои съобщения да направите резервно копие, както и да ги конвертирате в други формати. SMS Backup & Restore е безплатно приложение, но ще трябва да се примирите с рекламите или да преминете към Pro версията за $ 4,99.

2. Samsung Smart Switch

Както подсказва името му, това приложение е създадено за тези, които имат Samsung устройство, работещо с Android. Можете да прехвърляте данни – съобщения, контакти, разговори, видеоклипове и така нататък, от всяко устройство работещо с Android 4.0 или по-късна версия, както и от iOS устройства.

3. HTC Transfer Tool

Използвайки Wi-Fi Direct, HTC Transfer Tool ви позволява да придвижите вашите данни (както и съобщения) от стар Android телефон на HTC устройство. Приложението е безплатно.

Източник: digital.bg

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване