11/23/15 08:15
(http://www.klassa.bg/)

Мая Илиева стяга 8 куфара за Доминикана да нагледа там скъпи имоти

 Мая Илиева стяга 8 куфара за Доминикана, където смята да прекара голяма част от студеното тук време, пише "Телеграф". Вдовицата на Жоро Илиев имала намерение да прекара няколко седмици преди Коледа в Париж и в някои по-топли местенца на Франция, но след атентатите смятала да отложи това си пътешествие.
Мая смята да замине директно за Доминикана, където има имоти за над 25 милиона долара. По традиция тя пътува до островната държава с частен самолет.

Имотите на Мая Илиева са в Кабарете, където е смятаният за един от най-добрите плажове на света за кайтсърф и сърфинг. Навремето там Жоро Илиев купува имоти за 500 000 долара.После на тяхно място се построяват няколко ниски блока. За Мая Илиева остават 12 апартамента, оценявани на повече от $25 млн, като стойността им непрекъснато се покачва през последните години. Част от тях вдовицата отдава под наем. 

За себе си е запазила няколко апартамента, които дава без пари на приятели. Всеки от апартаментите и е с площ над 300 квадрата и с по няколко балкона. Стаите са високи, за да се разхлажда въздухът. Курортът е известен и с постоянните си силни ветрове.

Според запознати през този зимен у нас сезон сред гостите на Мая Илиева в Доминикана ще бъде и легендата на атлетиката и олимпизма Стефка Костадинова. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване