11/23/15 14:06
(http://pik.bg)

Обвиниха педофил в Пловдив

Обвиниха педофил в Пловдив

40 годишен мъж от Димитровград ще застане пред съда в Пловдив по обвинение за педофилия. Днес Районна прокуратура внесе обвинителния акт в съда.

Обвинението визира шест полови акта с две момчета на 13 години. Престъпленията са извършени в първите два месеца на годината в Пловдив. Освен това, обвиняемият ще отговаря и за държане на материали с порнографско съдържание, създадени от самия него с участието на непълнолетен.

По делото е установено, че педофилът канел децата в апартамент, обитаван от него, черпел ги с кафе, сок и цигари и им обещавал по 10 лв, ако се съгласят на полово сношение с него. Това не е първото дело за педофилия на обвиняемия- той вече е излежал присъда от над 4 години по идентични обвинения. Излязъл е от затвора на 29 август 2013 година. В хода на досъдебното производство педофилът се е признал за виновен. Задържан е с постоянна мярка в затвора в Пловдив. Предстои Районният съд да насрочи делото.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване