11/23/15 08:42
(http://pik.bg)

Пострадал от катастрофата край с. Места приет снощи в Пирогов

Пострадал от катастрофата край с. Места приет снощи в Пирогов

16-годишен младеж, пострадал при вчерашната катастрофа на пътя Гоце Делчев-Банско, е транспортиран снощи за „Пирогов”, а 7-годишно дете и баща му са приети в МБАЛ-Благоевград, 19-годишно момиче остава на лечение в болницата в Разлог, предаде БГНЕС.

Както информирахме, 28-годишната Фатме Ю. от с. Рибново загина на място при сблъсък между автомобил БМВ и Опел „Корса”. Пътният инцидент стана в 15.20 вчера между село Места и град Добринище. БМВ-то се движи в посока Добринище, а опелът на семейството-насреща му, прибирайки се от Банско към Рибново. 

Според пресцентъра на полицията, управляваното от 27-годишния Кирил В. БМВ навлиза в насрещната лента и се блъска в дясната странична част на опела, в който пътува семейство от с. Рибново, община Гърмен. При удара загива майката, ранени са 7-годишният й син и съпругът й Али, на 32 години.

Снощи двамата са транспортирани от разложката болница за Благоевград, настанени са в отделението по хирургия на МБАЛ. Момчето е с комоцио, избити зъби и фрактура на дясната ръка. Баща му Али Ю. е с контузия на гръден кош. 

Брат и сестра от град Симитли, пътуващи в БМВ-то също са ранени. След като е преминел през СПО на МБАЛ-Благоевград, 16-годишният С.А. снощи е транспортиран за УМБАЛСМ „Пирогов” с тежка фрактура на дясното бедро и счупена ключица. 19-годишната му сестра Десислава А. е на лечение в болницата в Разлог с комоцио и фрактура на дясната ръка. Водачът на лекия автомобил БМВ, който е от с. Черниче, община Симитли не е пострадал, взета му е кръвна проба за алкохол. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване