11/23/15 08:09
(http://pik.bg)

Психолог: Преговори с терористи не могат да се водят

Психолог: Преговори с терористи не могат да се водят

Белгийците реагираха сюрреалистично на призива на властите да не разпространяват информация за антитерористичната полицейска операция снощи, те заляха социалните мрежи със снимки на котенца. Психолозите определят този акт като много правилен.

"Свидетели сме, че гражданското общество в Белгия функционира заедно с държавата и това би помогнало в този момент на повишен риск. Това каза Тодор Тодоров, криминален психолог, в ефира на БТВ. Дали това е правилния подход, попита водещия. "Всичко, което може да защити човешкия живот е правилно. Преговори с терористи не могат да се водят. Този подход би спечелил само време. Това са хора, които са решили да сложат край на живота си".

"Става въпрос за млади хора, които са решили да се пренесат в жертва на кауза, това показва, че те имат тотално разрушени емоционални връзки с близки и роднини. На въпрос дали става въпрос за промит мозък, психологът отговори утвърдително.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване