11/23/15 10:27
(http://pik.bg)

„Софийска вода” тероризира хората в „Орландовци”

„Софийска вода” тероризира хората в „Орландовци”

„Софийска вода” извърши поредната си наглост към жителите на столицата. Този път под прицела на дружеството попадна квартал "Орландовци", където вече не остана неразкопана улица. Водният терорист остави жителите без вода дни наред и превърна живота им в истински ад. Живеещите се жалват, че не могат да се изкъпят, нямат нормални битови условия. „Живеем в 21-ви век, а не можем да се къпем, да се мием, имаме малки деца, но от „Софийска вода” ни казват, че правят ремонти и не  могат да направят нищо по въпроса”, оплакват се жителите.

В лунен пейзаж са се превърнали и улиците на престижния квартал „Лозенец”. От там се оплакват, че терористите от водното дружество копаят където им падне, а след това оставят огромни ями след себе си. „Когато се обадим в общината ни казват, че това е работа на „Софийска вода”, от там ни казват, че ще оправят нещата, но идват, засипват с малко пясък и си отиват. За какво плащаме тези високи сметки, хем нямаме вода, хем си трошим колите”, жалват се жители на „Лозенец”. Некадърниците от водното дружество не веднъж са оставяли след себе си огромни ями. Наши читатели припомнят и случай в квартал „Редута”, където седмици наред пътят на една от възловите улици беше пропаднал и заплашваше да погълне преминаващ автомобил. От „Софийска вода” единственото което направиха е да посипят малко пясък.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване