11/25/15 15:55
(http://www.klassa.bg/)

Жена на България 2015

       Харизма, красота и естетика, това са само част от качествата, които притежават претендентките за най-дългоочакваният конкурс за красота - „Жена на България 2015“.

        Събитието определящо най-красивата българка ще се проведе традиционно в столичният клуб Ревю на 26 ноември. Участничките ще бъдат представени в три кръга, като ще бъдат подготвени  от най-добрите коафьори и гримьори – Ваня Иванова и Бени Янакиева.

        Конкурсът вече от години е позната марка, сред  всички красиви дами и с изкусителните си награди.  И тази година не изневерявайки на имиджа си изненади са подготвени от: Клиника по пластично-възстановителна естетична хирургия и дерматология ВиА – Медика, хотел Норис- гр. Пловдив, Вита Естетик Център, езиков център Бизи, химическо чистене Макс Клийн , художникът - Петър Гривеков и бутик за цветя и подаръци - Оливас. Партньори на събитието са eCasting.bg, Кастингът на България и Klassa.bg.

Заповядайте ще Ви очакваме, началният час е 00:00.

Източник: eCasting.bg

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване