11/26/15 16:59
(http://pik.bg)

Атакисти се поклониха пред паметта на двамата пилоти (снимки)

Атакисти се поклониха пред паметта на двамата пилоти (снимки)

Панахида за двамата руски пилоти, загинали от вражеския огън на Турция, отслужи пред посолството на Руската федерация в София отец Стоян Божурин. Там атакистите поднесоха  цветя в памет на двамата военни. Това се случи непосредствено след протеста на АТАКА пред турското дипломатическо представителство.
Лидерът на АТАКА Волен Сидеров и неговият заместник Десислав Чуколов, както и депутати от парламентарната група на националистите поднесоха венци и цветя за руските жертви на турската държава, подпомагаща терористични организации като „Ислямска държава”.
„Чест и слава на падналите руски бойци. Ние се покланяме пред тяхната памет, молим се за душите им. Бог да прости душите им и всички наши братя, които падат за свободата на европейците. Бог да ги прости!”, заяви Сидеров след като отдаде почит за загиналите пред посолството на Руската федерация.
Той бе категоричен, че след тези събития нещата няма да са същите нито у нас, нито в Европа. По думите му те ще доведат до откъсване на европейските държави от контрола на САЩ. Според Сидеров единствено Русия съумява в момента да запази мира и да не допусне избухването на трета световна война, каквато иска Вашингтон.
Лидерът на АТАКА е категоричен, че точно сега България трябва да заяви позицията си – дали да е на страната на деструктивния военен блок НАТО или да застане до братска Русия. националистът е на мнение, че Москва отново ще се окаже спасителят на Европа така, както през Втората Световна война.
В заключение Сидеров подчерта, че на България е нужна ново управление, което да поеме нов курс, а не да бъде васал на турското и американското посолство.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване