11/26/15 21:34
(http://www.klassa.bg/)

Великобритания избра българска компания за „Доставчик на аутсорсинг услуги на 2015 г.”

 За първи път българска компания е избрана за „Доставчик на аутсорсинг услуги на годината” от Националната аутсорсинг асоциация на Великобритания (NOA).

Отличието е връчено на българската компания ScaleFocus, която реализира силен ръст на бизнеса и инвестициите си във Великобритания през 2015. Родната фирма се конкурира за престижната награда с фирми от Великобритания, Индия и САЩ.

Тази награда е изключително признание за качеството и потенциала на нашите услуги и ни нарежда сред най-добрите ИТ аутсоринг и консултантски компании във Великобритания. Отличието ще помогне на ScaleFocus да продължава да разширява бизнеса си на британския пазар, но едновременно с това ще допринесе за добрия имидж на страната ни и на всички български компании на Острова, коментират от ScaleFocus.

Обединеното кралство е вторият по големина пазар за българските компании в областта на високите технологии. High-tech IT аутсорсингът е един от потенциалните сектори, в които има възможност да се засилят икономическите контакти между двете държави. [1]

На същата церемония България беше избрана за „Аутсорсинг дестинация на годината” за 2015 г. от Националната аутсорсинг асоциация на Великобритания (NOA). Страната ни спечели високото отличие в конкуренция със Словакия, Южна Африка и Шри Ланка.

ScaleFocus е българска high-tech IT компания с офиси в София, Лондон, Пловдив и Мюнхен, и с клиенти в 16 държави от Европа, Северна Америка и Азия. В компанията работят близо 250 ИТ специалисти. През 2015 година, компанията получи много международни признания за качеството на изнесените услуги, растеж, организацията на бизнеса и специализация в нишови технологии



 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване