11/26/15 14:38
(http://pik.bg)

Зевзек изкара акъла на пловдивчани след като извика Аллах акбар и взриви пиратка

Зевзек изкара акъла на пловдивчани след като извика Аллах акбар и взриви пиратка

Зевзек от Арман махала изкара акъла на съседите си като гръмна пиратка точно в момента, в който военните изнасяха невзривената граната. Малкият взрив хвърли в паника, а после в бурен смях мургавите зяпачи. Успоредно с експлозията човек от множество извика Аллах акбар и така неволно се получи сцена, в която са специалисти джихадистите, пище Марица.бг.

Малко преди взрива на пиратката сапьор в предпазно облекло вдигна внимателно лимонката и я натовари на големия камион с надпис „Опасен товар”. Дълга процесия водена от полицейска патрлулка, след нея камионът с гранатата и накрая военната УАЗ-ка фургон, потеглиха в 13 и 50 часа от Арман махала.

„Опасният боеприпас ще бъде взривен на друго място”, бяха лаконични военните.

В същото време събралите се около мястото хора, къде на шега - къде на истина, коментираха, че може някой от „Ислямска държава” да е хвърлил граната, докато минава по карловския надлез.

„Добре че децата, които са я намерили, не са взели да си играят с нея, щото можеше да стане голява беля” , каза една от жените наблюдавала операцията.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване