11/26/15 21:17
(http://www.klassa.bg/)

Как да изхвърлим повече токсини през Коледните пости?

 Започнаха 40-дневните Коледни пости – време за почивка на храносмилателната система и изчистване на организма от отровите. Едно лесно и изпитано средство за оздравяване и балансиране на организма. Така и така постим, защо да не използваме тези дни, за да станем по-здрави, като ускорим очистващите процеси  и обновяването на клетките? Защо да не се почувстваме по-жизнени и млади?

 

Изучавайки проблемите на човешкия живот и дълголетието, много учени и лекари, посочват токсините, които се натрупват в дебелото черво, като една от причините, водещи до преждевременното изхабяване на човешкия организъм. Когато дебелото черво се очиства редовно, черният дроб не се обременява и енергията, която се използва за токсичните субстанции, може да се използва за полезна дейност от другите органи и системи. Всеки, който иска да предпази организма си от преждевременна старост, трябва да води борба срещу вътрешната автоинтоксикация на организма, да се грижи за хигиената на вътрешните органи. Чрез придържането на определен хранителен природосъобразен режим може значително да се предотврати образуването на токсини в организма.

 

 

Програмата с Мадал Бал (дървесен сок от 5 вида палми и клен), освен, че предпазва организма от образуването на отрови, така и го изчиства по лек и приятен начин от вече натрупани такива. Швейцарският натурален концентрат е повече известен в България като сиропа на Гарабитов.

 

 

Рецептата с палмовия сироп Мадал Бал, пресен лимонов сок и лют червен пипер е издържала изпитанието на времето и милиони християни по света подсилват изчистващия ефект на постите чрез нея. Много лесно и при всякакви условия може да се приготви този коктейл. С него може да си направите закуска, което е по-добре в случай, че принципно не закусвате и пиете кафе. Най-лесно е да си приготвите 1,5 л в къщи и така ще имате необходимото количество от коктейла през целия ден. В 1,5 л вода, минерална или преварена, се добавят 10 супени лъжици сироп Мадал Бал, 10 с.л. лимонов сок, 5 щипки  лют червен пипер. Пие се 60 минути преди всяко хранене около 0,500 л на малки глътки. Постната храна се приема след това. Наблюдава се често уриниране, но това е добър знак, защото чрез урината токсините напускат тялото ни. Така с програмата на Мадал Бал постигаме 2 в 1. По време на постите правим дълбоко изчистване на тялото от отрови по един лесен и приятен начин.

 

 

 

Програмата въздейства за детоксикация, сваляне на излишните килограми и нормализиране на теглото (виж още http://youtu.be/pqA0GXg1RdI), повишава  тонуса и енергичността, подобрява качеството на съня, подмладява и изглажда  кожата, засилва здравината и блясъка на косата, подсилва имунната система, подобрява  храносмилането и водно-електролитния баланс, спомага при лечението на простуда и грип. Хиляди българи нормализираха теглото си с Мадал Бал. Като Галина Павлова от София, която за 7 месеца успя да отслабне наполовина. От 103.7 кг в момента Галя тежи 58 кг като олекна с почти 50 кг.

 

Всъщност „Мадал Бал” е „най-сладкият” и лесен начин да подобрим здравето си, да  изваем фигурата си, за да изглеждаме перфектно и в добро настроение през зимните празници и делници. С него не само се отслабва, но и видимо човек изглежда по-млад, изпълнен е със сила и енергия. Не случайно програмата с швейцарския сироп е наречена „Усещане за подмладяване”.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване