11/26/15 21:58
(http://pik.bg)

Калоян Паргов: БСП и АБВ имат общо минало, но и общо бъдеще

Калоян Паргов: БСП и АБВ имат общо минало, но и общо бъдеще

"БСП и АБВ имат общо минало, но и общо бъдеще" - под този надслов премина срещата между ръководствата на Столичните организации на двете партии. Това заяви в ефира на Радио „Фокус“ председателят на Градския съвет на БСП Калоян Паргов. По думите му, двете партии в голяма степен имат общи виждания, които да послужат за сътрудничество в Столичния общински съвет. Относно това дали Калоян Паргов смята да се кандидатира за председател на БСП той заяви, че към настоящия момент има други приоритети. 
"В момента имам амбиции да стабилизирам Градската партийна организация. Вотът, който получих с избора на новия състав на Изпълнителното бюро, макар и да е за няколко месеца, ми дава основание и сили да вложа цялата си енергия в подготовката на провеждането на отчетно-изборния цикъл. Това дали ще бъда подкрепен за една или друга позиция не зависи от мен, а зависи от волята на хората, с която ще се съобразя", поясни председателят на Градския съвет на БСП. 
Калоян Паргов допълни, че местните структури разполагат с възможността, при формиране на местни мнозинства, да търсят партньорство с АБВ. В отговор на въпрос дали сътрудничеството на местно ниво има възможности да се пренесе и на централно, Паргов коментира, че предвид голямата интрига около бъдещите президентски избори, това е въпрос, който трябва да се реши от националните ръководства.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване