11/27/15 07:49
(http://www.klassa.bg/)

Бой с възглавници чупи кости в САЩ

 Първокурсници във Военната академия на САЩ си причиниха сериозни наранявания по време на традиционен бой с възглавници, съобщава в. „Дейли Телеграф“. Тази година младежите слагали твърди премети във възглавниците и така последствията за някои били счупен нос, фрактури по главата, счупени кости и поне още 24 вида контузии. Академията забранила ежегодния бой с възглавници след инцидентите.

Новопостъпилите в академията всяка година организират нощен бой, за да заздравят бъдещите си приятелски отношения. Но тази година играта загрубяла. Кадетите слагали всякакви предмети във възглавниците, например каска. Очевидци разказват, че много от нараняванията са причинени от удари с лакти и падания. Зайците си правили мръсни номера като се нападали в гръб. Много от тях били облечени с предпазни жилетки, което показва, че предварително се подготвяли за повече насилие, отколкото по принцип има в бой с възглавници.

Говорител на академията заявил, че подобно поведение няма да се толерира. Оказва се, че боя с възглавници всяка година никога не е бил официално разрешаван, но сега вече е официално забранен.

 
 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване