11/28/15 17:27
(http://pik.bg)

Примамливи оферти за 8 декември: Закъснелите студенти плащат наполовина

Примамливи оферти за 8 декември: Закъснелите студенти плащат наполовина

Студенти, които са закъснели с резервация за празника си на 8 декември, да не се кахърят. Примамливи оферти, някои от които на половин цена, валят в нета. В сайта grupovo.bg от 59 на 29 лв. /51%/ е намален единичен ваучер в хотел механа „Гостоприемница” в Чипровци. Той включва нощувка, закуска и празнична вечеря. Комплексът носи традиционната българска атмосфера заедно със съвременен комфорт и предлага селски и еко туризъм, както и риболов. Само на 5 км от хотела се намира Чипровския манастир, а на 20 км - Лопушанската обител, пише "Марица.бг".

В същия сайт има и оферта с 32 процента отстъпка, обявена за хотел „Дикас” в Смолян. Там срещу 68 лева на човек предлагат две нощувки със закуски плюс празничната вечеря. Бонус за всеки гост е фитнес, сауна, охраняем паркинг и интернет.

Свободни места са останали в хотел "Терра комплекс" в Банско. Офертата е за две нощувки, две закуски и официална вечеря на 8 декември. Единичната цена е 112 лв., а резервацията е чрез www. nasamnatam.com.

Хотел „Нептун” в морския курорт „Свети Константин и Елена” също е отворен за студентски купон. За него могат да се изберат три варианта за празника. 25 лв. вместо 45 лв. излиза само тържествената вечеря, но без нощувка. Ако се избере нощувка, закуска и празничен куверт, цената е 43 лв., а при две нощувки, две закуски и празнична вечеря - сумата става 62 лв.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване