12/01/15 19:20
(http://pik.bg)

Деница Гаджева разкри шокиращи факти за Бъчварова! Вижте как министърката упражнява тормоз върху Волен Сидеров и семейството му!

Деница Гаджева разкри шокиращи факти за Бъчварова! Вижте как министърката упражнява тормоз върху Волен Сидеров и семейството му!

Деница Гаджева разкри потресаващи факти за полицейски тормоз срещу нея от страна на вътрешния министър Румяна Бъчварова.

Това се случи преди половинката на Волен Сидеров да влезе на разпит в полицейското районно управление в район "Средец" заради сцените от преди месец пред НАТФИЗ с лидера на "Атака".

Гаджева влезе в участъка със сина си Волен Младши. Тя сподели пред телевизия "Алфа", че в последните няколко седмици срещу нея се упражнява нечуван полицейски тормоз, зад който стои министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова.

"От няколко седмици върху мен и семейството ми е налаган абсолютен полицейски тормоз, който се диктува пряко от Бъчварова. Идвали са униформени да чукат на съседите ни, за да питат къде живея точно. Идвали са цивилни полицаи, които ме издирват със снимка, все едно съм престъпник", разказа Гаджева.

"Тормозят и майка ми, която е на легло с прекаран инсулт. Сега следователи искат да давам показания, а аз имам други много по-важни задължения. Всичко това е по нареждане на министър Бъчварова. Тя стана известна с това, че единственото й качество е, че е жена", категорична бе Гаджева.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване