12/01/15 21:08
(http://www.klassa.bg/)

"Живак#100" - първият български спектакъл със световна премиера онлайн, благодарение на Дигитален театър /www.digitaltheatre.bg/

 100то представление на моноспектакълът на Димитър Живков "Живак" ще бъде излъчено на живо за българи в цял свят онлайн на сайта: www.digitaltheatre.bg

Дигитален театър представя чрез излъчване на живо (live streaming), представлението директно от Сатиричен театър "Алеко Константинов" на 5ти Декември от 19:30 ч.

05 Декември 2015 г., София – 100ното юбилейно издание на спектакълa "Живак" от Димитър Живков под режисурата на Димитър Стефанов ще стане достояние на българската публика в цял свят, предавано на живо от Сатиричен театър "Алеко Константинов" на платформата: www.digitaltheatre.bg.


Излъчването на спектакълa в реално време е първото някога правено онлайн представяне на театрална постановка, което може да се гледа от всяко кътче на света. Дигитален театър имат амбицията да продължат идеята на платформата си с мисията да зарадват българите във всеки край на България и света с oще много други сценични изяви, предавани на живо, директно от мястото им на представяне: концерти, фестивали и различни сценични родни представления.


"Живак" е моноспектакъл на Димитър Живков, отличен с Аскеер за изгряваща звезда през 2013 година. След многогодишен успех на сцена из цяла България и отличен неведнъж на множество театрални фестивали, юбилейното издание е единственото по рода си представление, което ще се играе само на 4ти и 5ти Декември в Сатиричен театър в София. В него ще вземат участие още куп театрални звезди:
Георги Спасов, Димитър Живков, Димитър Иванов, Добринка Гецова, Иван Велчев, Йорданка Стефанова, Камен Воденичаров, Николай Луканов, Петър Бонев, Цвети Пеняшки, Георги Георгиев - Антика, Милица Гладнишка. Всичко това под съпровода на Оркестър Живак #100.


"Живак#100" e посветен на врачанския манталитет, чувство за хумор и светоглед. 
Три разказа, проследяващи различни човешки съдби, изиграни с патос и майсторство. Една борба с отраженията на живота ни, които се превръщат в самия живот, за съжаление. Една история за това как споменът за корените и за истинските ни чувства може да ни възроди. 

 

Дигиталните билети за представлението на 5ти Декември от 19:30 часа са в продажба на официалния сайт на Дигитален театър: http://www.digitaltheatre.bg/   

 

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване