12/01/15 16:48
(http://pik.bg)

ПЪРВО в ПИК! Скандал в парламента! Байрактаров и Главчев се изпокараха! Депутатът от ПФ изригна: Май забравихте, че сте пръв сред равни!

ПЪРВО в ПИК! Скандал в парламента! Байрактаров и Главчев се изпокараха! Депутатът от ПФ изригна: Май забравихте, че сте пръв сред равни!

Пореден скандал се разигра в Народното събрание, видя репортер на ПИК.

В момента в пленарната зала се разисква въпроса за държавното обществено осигуряване за бюджета до година.

На трибуната излезе депутатът от ПФ Димитър Байрактаров. Докато той говореше бе прекъснат от бившия социален министър Хасан Адемов.

Байрактаров му отговор. След това бе прекъснат от заместник-председателя на парламента Димитър Главчев, който в този момент изпълняваше функциите на председател.

"Г-н Байрактаров, моля ви не влизайте в диалог с депутатите в залата", посочи Главчев. "А вие си вършете работата и правете забележка", отвърна му депутатът от ПФ.

Главчев обаче не му остана длъжен: "Ще ви помоля да не влизате и с мен в диалог."

Тогава Байрактаров изригна гневен: "Престанете да ме цензорирате и да ми казвате как да се държа, а си вършете работата. Май много бързо забравихте, че сте пръв сред равни!".

Главчев прие с усмивка скандала, но не след дълго Цецка Цачева пое функцията си на председател.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване