12/01/15 18:47
(http://pik.bg)

"Фантастико" с опровержение за материал на ПИК

"Фантастико" с опровержение за материал на ПИК

"Фантастико" изпрати опровержение до агенция ПИК за материал на медията ни.

Вижте текста, публикуван без редакторска намеса:

Уважаеми колеги,

В отговор на публикацията „"Фантастико" подло изигра клиентите си! Недоволството изригна: "Повече няма да стъпим там!", поместена на Вашия сайт на 28.11.2015 г., бихме искали да обърнем внимание на няколко важни момента.

Във връзка с описания във Вашата статия случай, следва да се отбележи, че всички обекти на верига хипермаркети „Фантастико“ приемат само един от трите вида ваучери, които Содексо предлага, а именно ваучери Трапеза Pass (снимка можете да намерите в прикачения файл). В този смисъл ваучери Flexi Pass и Подарък Pass не се приемат в нито един от магазните „Фантастико“.

Содексо  е един от най-големите оператори на ваучери в България и в качеството си на такъв работи с широка  търговска мрежа в цяла страна. Тя обхваща над 10 000 търговски обекта, сред които както големи хиремаркети, супермаркети, така и малки квартални магазини, он-лайн магазини и много други.  Потребителите могат да открият списък на всички обекти, които приемат ваучери Трапеза Pass, Flexi Pass и Подарък Pass на официалния сайт на компанията www.sodexo.bg. На всички обекти, с които Содексо работи, се предоставят стикери, обозначаващи кои видове ваучери  приемат съответния магазин.

Отговорността и решението къде и дали да бъдат поставени стикерите носят самите търговски вериги.
Содексо съжалява за причиненото неудобство на потребителите и остава на разположение, ако имате въпроси.

С уважение,

Екипът на Содексо

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване