12/01/15 21:33
(http://www.klassa.bg/)

ХОЛСИ НОСИ TOMMY HILFIGER

 Американската певица и авторка на песни Холси бе облечена с Tommy Hilfiger по време на дуета си със световната звезда Джъстин Бийбър на концерт в Ню Йорк през ноември. Двамата изпълниха песента “The Feeling”, сингъл от хитовия албум на Джъстин Бийбър „Purpose.

 

Какво:                  Холси беше със сатенено бомбър яке в морско синьо, сиво спортно бюстие и бельо, всичко от Tommy Hilfiger.

 

 

Къде:                    Колекция Hilfiger и Tommy Hilfiger Tailored  е на разположение в избрани магазини Tommy Hilfiger по света и онлайн на www.tommy.com.

 

    

 

 

Фото кредити: Kevin Mazur/Getty Images for Citi; James Devaney/GC Images; Al Pereira/WireImage

 

# # #

 

 

За Tommy Hilfiger

Със своето богато портфолио, което включва Tommy Hilfiger и Hilfiger Denim, Tommy Hilfiger е една от най-разпознаваемите и уважавани дизайнерски марки. Фокусът й е насочен към дизайна и продажбата на висококачествени мъжки и женски облекла, детски колекции, деним, бельо (включително халати и облекла за спане), обувки и аксесоари. Чрез внимателно подбран франчайз Tommy Hilfiger предлага разнообразни лайфстайл продукти като очила, часовници, аромати, спортни облекла (предимно за голф и плуване), чорапи, малки кожени стоки, декорации за дома и пътнически куфари. Линията Hilfiger Denim се състои от дънкови облекла, обувки, аксесоари и аромати, предназначени както за мъже, така и за жени.

 

За SARKK

SARKK SA е ексклузивен вносител на Tommy Hilfiger за Гърция, България, Румъния, Кипър и Македония с над 30 ексклузивни и 4 outlet магазина. Целта на SARKK SA винаги е била насочена към здравословния и стабилен растеж и продиктувана от ценностите на корпоративната социална отговорност. Това я прави една от най-сигурните корпорации в индустрията и спомага за нейния постоянен растеж, като успява да задоволи нуждите и на най-взискателните клиенти.   

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване