12/02/15 13:07
(http://pik.bg)

Валери Симеонов: Предложенията на АБВ, които не бяха приети, са популистки

Валери Симеонов: Предложенията на АБВ, които не бяха приети, са популистки

За мен предложенията на АБВ, които не бяха приети, до голяма степен бяха популистки. Това каза пред журналисти съпредседателят на ПГ на Патриотичния фронт Валери Симеонов, по повод на изразеното становище на ПП АБВ, че няма да подкрепи актуализацията на бюджета за 2015 г. в частта, в която се увеличават разходите на ведомствата.

„Така, както всеки предлага и иска от бюджета, нека да бъде така добър да каже как да се увеличи приходната част”, посочи Симеонов. „По принцип тези псевдолеви партии много обичат да разпределят готови пари. Нека първо дадат предложение как да се увеличи бюджета и тогава да вземат отношение към разпределението”, допълни още той. Във връзка с приетите предложения от ПФ, той обясни: „Беше прието увеличението на средствата в МВР за справяне с тежкия проблем с битовата престъпност.

Беше прието и нашето предложение за увеличаване на бюджета на Министерство на отбраната, защото знаете, че който не храни собствена армия, храни чужда. Освен това беше прието и нашето предложение, което вече мина през зала, за увеличаване на заплатите на музейните и библиотечните работници. Това беше мое лично предложение и беше прието”.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване