12/03/15 13:33
(http://pik.bg)

Валери Симеонов: Сваляме доверието на Полина Карастоянова заради нейните провинения

Валери Симеонов: Сваляме доверието на Полина Карастоянова заради нейните провинения

По-рано днес Валери Симеонов съобщи, че сваля доверието си върху депутатката Полина Карастоянова, заради това, че неин подпис стои под прокарването на закона за акцизите на алкохола. Закон, който Патриотичен фронт не приема и иска да бъде променен. Репортер на ПИК потърси мнението на лидера на патриотите относно скандала, като Симеонов заяви, че това не е първото провинение на Полина.

„Не искам да коментирам какви са й провиненията, за да не ставаме жълти, но имаме причина за това наше искане. Дали то ще бъде прието зависи от останалите депутати. Ако те решат, че тя може да остане аз няма какво да кажа”, това каза Валери Симеонов пред нас.

Той допълни, че не се е чувал с Карастоянова след пресконференцията на която той обяви свалянето на доверие от нея и не виждал причина да говорят. 

Красимир Каракачанов защити Полина, след като каза, че не вижда толкова голямо провинение за да бъде изключен депутат от парламентарната група.

"Това е негово мнение. Пак казвам според мен има причина и за това съм предложил да свалим доверието и от нея", завърши Симеонов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване