12/03/15 15:40
(http://pik.bg)

Общо 35 училища в Старозагорска област са без видеонаблюдение

Общо 35 училища в Старозагорска област са без видеонаблюдение

От 126 училища в Старозагорска област 35 са без видеонаблюдение, съобщават от пресцентъра на областната администрация. С ограничен достъп на външни лица и в двора на училището, освен в сградата, са 39 училища.

Само в 60 училища има осигурено видеонаблюдение и в двора. Данните е съобщил директорът на РИО Татяна Димитрова на работна среща в областната администрация, която е ръководил областният управител инж. Георги Ранов. Присъствали са представители на 11-те общини и зам.-областният управител Маноил Манев.

През следващата седмица отново ще се проведе среща, на която, освен органите по сигурността и охранителните фирми, ще присъстват и директорите на училищата от Старозагорска област. За следващата седмица е предвидено и провеждането на учебна евакуация в едно от старозагорските училища.

Договор за съвместни действия при евентуална терористична заплаха е подписан между частните охранителни фирми от областта и ОД на МВР, е станало ясно още на работната среща.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване