12/03/15 12:59
(http://pik.bg)

Хванаха крадец на чанта, той си призна и втора кражба

Хванаха крадец на чанта, той си призна и втора кражба

Павликенски полицаи разкриха кражба на пари и вещи от автобус. Престъплението е извършено на 21 септември тази година. Непознат задигнал дамска чанта от автобус, паркиран на автогарата в Павликени, с намиращи се в нея 300 лв., два мобилни телефона и лични документи. В хода на проведените действия по разследването криминалистите влезли в дирите на извършителите – 32-годишния И. О. от с. Добромирка, към момента задържан в ОСИН – Пловдив и 27-годишния В. С. от с. Александрово и двамата известни на полицията и осъждани.

Част от откраднатите вещи са установени и върнати на собственика. По случая е образувана преписка, която е подготвена за доклад в прокуратурата. В хода на проведените допълнителни действия по разследването е изяснено, че И. О. е автор и на кражба на портфейл с пари от магазин в Павликени, собственост на продавачката. Престъплението е извършено на 23 септември тази година. Работата по случая продължава.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване