12/04/15 21:34
(http://pik.bg)

Борисов: Христо Иванов обижда всички парламентарни групи! Сам клати стола си (обновена)

Борисов: Христо Иванов обижда всички парламентарни групи! Сам клати стола си (обновена)

Христо Иванов винаги е ползвал подкрепата ни. Но когато кажеш, че си единственият, който може да направи съдебна реформа е обида към останалите парламентарни групи.

Това заяви премиерът Бойко Борисов в предаването "Панорама" на БНТ.

 "Столът му е стабилен, но той сам си го клати. Не може всеки ден да влиза в нови войни", продължи премиерът.

"Когато се сменя министър, който е част от коалиционно правителство, се събират всички - правят се оценки и чак тогава се взима решение. След това минаваме по каналния ред. Всеки ден някой иска нечия оставка. Не желая някой да казва "без мен не може", категоричен бе премиерът.

Попитан за скандала "двете каки", той заяви, че няма нищо против да разследват дори и неговото име, което уж е споменато в разговора между Ченалова и Янева. 

"Във всички сфери, където се искаха пари - дадохме. Това стана благодарение на новия бюджет. Никой не може да ни упрекне, че сме дали повече на нуждаещите се", заяви Борисов. 

"Аз също обичам сланината, но тя е вредна. Точно заради вредните хранителни навици на българина толкова много се разболяваме от диабет и сърдечни болести", поясни премиерът, попитан за данък вредни храни.

"Ще стимулираме всеки, който прави реформи. Типичен пример е ВМА, където само за десет месеца успяха да намалят големите си дългове", продължи Борисов.

За визитата на Дейвид Камерън, той поясни, че британският му колега е останал изключително очарован от развитието на страната ни. "Как може да не ви познаваме толкова добре, а сте толкова напреднали", попитал Камерън.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване